Aanwinst Job van der Linden scoort veel uit vrije trap

De 21-jarige in Apeldoorn geboren Job van der Linden, die komend seizoen zijn wedstrijden voor Go Ahead Eagles speelt blijkt echt een vrije trappen specialist te zijn. Hij speelde dit seizoen tot dusver alle competitiewedstrijden voor Helmond Sport en was zes keer trefzeker met een door hem genomen vrije trap.
De veel scorende verdediger ziet de overstap van Helmond Sport naar Deventer als een logische stap in zijn loopbaan."Ik heb voor Go Ahead Eagles gekozen omdat ik dit zag als een ideale stap in mijn carrière. Ik hield een erg goed gevoel over aan het gesprek met de club en kreeg de indruk dat men mij graag wilde hebben. Ik denk dat ik daar verder door kan groeien", aldus Van der Linden.
Helmond Sport bezet momenteel de tiende plaats in de Jupiler League. De ploeg moet nog iets stijgen om het doel van de jeugdige verdediger te bereiken. "We hopen de play-offs te halen en dat is absoluut mogelijk gezien de stand op de ranglijst. Als we zo door blijven gaan halen we dat ook. We zijn na de winter goed begonnen en moeten de reeks wel voortzetten anders kun je opeens afhaken."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter