Punten zijn hard nodig tegen AGOVV

Go Ahead Eagles moet het zondag in het duel bij AGOVV doen zonder Jan Kromkamp en Jarchinio Antonia. De verdediger heeft een knieblessure en de rechtsbuiten is geschorst. Voor Jan Kromkamp komt de wedstrijd net te vroeg.  Door de overstrekking is het kniekapsel en de hamstringpees wat geïrriteerd en zit er vocht in de knieholte.
Michael Jansen is nog niet hersteld van zijn teennagelblessure. Dave Bus heeft de training wel hervat. De centrale verdediger werd anderhalve week geleden door een zware keelontsteking geveld. Kromkamp wordt in de verdediging waarschijnlijk vervangen door Dave Bus of Resit Schuurman. Xander Houtkoop neemt de rechtsbuitenpositie waarschijnlijk in, maar Patrick Gerritsen is ook een optie.
"Wij zullen vanaf de eerste minuut voor iedere meter moeten knokken", aldus Gall. "Het gaat niet vanzelf goed komen. Wij willen de komende weken de aansluiting met de subtop tot stand brengen. Scherpte is hierbij een absolute voorwaarde." De mogelijke opsteling:
De opstelling van AGOVV  is nog niet duidelijk. De Slowaken Lukas Duriska en Karol Mondek maken in ieder geval hun debuut. Ook de Tsjech Vojtech Schulmeister start in de basis. Stanley Tailor speelt centrumverdediger of in de spits. Als Tailor achterin speelt, verdwijnt Renee Troost naar de bank. Dennis van der Ree en Junior Livramento spelen als backs en aanvoerder Peter Reekers staat in het centrum van de defensie. Op het middenveld strijden Mees Siers, Hayri Pinarci, Levi Schwiebbe en Kevin Kerr om twee of drie plaatsen, dat hangt af van de keuze voor 4-4-2 of 4-3-3. Thomas De Corte, Mike van der Kooy en Martijn Thomassen zijn niet fit, net als Daan Huiskamp en Ingmar Maayen. Doelman Patrick Jansen is op stage op Malta bij Floriana.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter