Lopéz gaat zijn debuut maken in de IJsselderby

Go Ahead Eagles zal het zondag in de IJsselderby zonder Dave Bus en de geschorste Resit Schuurman moeten doen. Inzetbaarheid van Michael Jansen lijkt ook onwaarschijnlijk. Bij Michael Jansen is een teennagel gedemonteerd en heeft zelfs moeite om schoenen te dragen.
Dit betekent dat Oscar López zijn debuut maakt. Freek Heerkens is herstellend van griep maar zal waarschijnlijk wel op tijd fit zijn. Michal Janota heeft een tik op zijn bovenbeen gehad en heeft daar nog wat last van. Bij de keuze tussen Janota en Wellenberg kan dit meespelen maar vermoedleijk krijgt Janota de voorkeur.
Niklas Tarvajärvi wil ondanks zijn pijnlijke achillespees graag spelen. De Finse spits wacht op een operatie bij chirurg Van Dijk, maar die heeft vooralsnog niet voor de eerste week van maart tijd. Daarna volgt een revalidatie van zes weken, zodat Tarvajärvi bijna niet meer kan spelen. "Niklas wil zich voor het team blijven inzetten, ondanks de pijn die hij nog steeds heeft", zegt trainer Joop Gall. "De wedstrijd van zondag heeft verder geen nadere uitleg nodig. Het is de derby. En dat is een bijzondere wedstrijd. Het is bekend dat we daar al lang niet meer gewonnen hebben. Ik wil dolgraag de trainer zijn die daar sinds jaren weer weet te winnen. Dat geldt ook voor de selectie, dat kan ik verzekeren." De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter