Volendammers verwachten een zware wedstrijd

Go Ahead Eagles kan in Volendam, buiten de langdurig geblesseerde Timon van Leeuwen, beschikken over een fitte selectie. Wout Droste keert terug in de basisopstelling voor dit uitduel tegen FC Volendam. De rechtsback is weer fit na een liesblessure. Droste werd de laatste wedstrijd tegen FC Dordrecht vervangen door Diego Michiels, die nu op de bank begint. Trainer Andries Ulderink brengt verder geen wijzigingen aan in de opstelling welke er naar verwachting zo uit zal zien:
Volendam moet het stellen zonder de geblesseerde aanvallers Dominique van Dijk (bovenbeen) en Melvin Platje (knie). De 19-jarige Frank Schilder maakt zijn debuut en vervangt de linksback Marijn Sterk.
Volendam zou bij winst de koppostitie kunnen pakken, maar Volendam-trainer Kruys verwacht een zware avond. "Go Ahead is normaal gesproken een titelkandidaat. Hun trainer Andries Ulderink was ooit mijn assistent bij De Graafschap en hij laat zijn ploegen altijd verzorgd spelen. Vooral aanvallend zijn ze zeer gevaarlijk. Wij hebben ons tegen RKC en Sparta goed staande gehouden, maar dat waren uitwedstrijden. Ik ben benieuwd hoe we in eigen huis voor de dag komen in een topwedstrijd."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter