Van Beukering mag niet als amateur spelen bij AGOVV

Van Beukering traint sinds deze week mee met de selectie van AGOVV. De voetballer is na zijn vertrek bij Go Ahead Eagles op zoek naar een nieuwe werkgever. De spits besloot uit Deventer te vertrekken 'wegens een gebrek aan perspectief'.
Mocht AGOVV Apeldoorn over willen gaan tot het vastleggen van Jhon van Beukering, dan moet de club de voetballer een contract aanbieden. Dat kan nog wel eens een probleem worden. Namens de VVCS laat voorzitter Danny Hesp weten dat Van Beukering, zij het onder bepaalde voorwaarden, aan de slag zou kunnen gaan in Apeldoorn. "Aangezien de speler op amateurbasis voor Go Ahead Eagles speelde, is een overstap naar een andere club mogelijk. Wel móet AGOVV hem dan een contract aanbieden."
AGOVV laat echter weten dat dit problemen oplevert. "Op dit moment zitten we budgettair gezien qua spelers dicht. Daar komt bij dat we aan een draad liggen", doelt voorzitter Victor Doorn op het feit dat AGOVV onder curatele staat van de KNVB. "De enige mogelijkheid zou zijn dat hij via een externe financier wordt aangetrokken, zoals dat vorig seizoen met Edgar Manucharyan is gebeurd. Maar dat is nog helemaal niet aan de orde."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter