Oefenduel tegen vv Goes nog best lastig

Goes heeft in het oefenduel tegen Go Ahead Eagles nog aardig stand gehouden. Na een 1-0 achterstand bij rust verloor de ploeg van trainer Gérard de Nooijer uiteindelijk met 3-1 van de profs uit Deventer.
Go Ahead Eagles verblijft deze week in Zeeland, omdat de competitie in de eerste divisie een week stil ligt. Trainer Andries Ulderink gunde vooral zijn reserves speelminuten in de oefenwedstrijd die deel uitmaakte van het trainingskamp in Zeeland. "De tegenstander stond heel goed georganiseerd en had veel snelheid voorin. We hadden moeite om ze uit elkaar te spelen", had Ulderink gezien. "We hebben nog een paar kansen weggegeven en de tegengoal in de slotfase was terecht."
Ulderink wilde vooral een aantal spelers in actie zien die normaal gesproken geen negentig minuten volmaken. "Ik heb goede en minder goede dingen gezien. Het was zeer nuttig, maar ook niet meer dan dat." Vogelsang scoorde twee goals, Suk maakte de derde. Spits Robin de Pagter van Goes scoorde het enige doelpunt voor de zondag-tweedeklasser. De Bevelandse club had vooral na rust legio kansen om meer dan één doelpunt te maken.
Opstelling: Heusinkveld; Michiels, Heerkens (46. Bus), Parnela, Spekking; Kobussen, Suk, Vogelsang; Gerritsen, Van der Zwam, Klok (60. Hollart).