Iedereen weer positief na de 8-0 zege op Dordrecht

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond weinig heel gelaten van FC Dordrecht. De ploeg van trainer Andries Ulderink werkte - mede dankzij een vroege rode kaart voor Beugelsdijk - flink aan het doelsaldo: 8-0.
De toegekende strafschop werd door Koen van den Biezen binnengeschoten. Luis Pedro zorgde met een hattrick voor de 4-0 ruststand. In het tweede bedrijf liep Go Ahead Eagles via Michal Janota (2x), Dennis Hollart en Freek Heerkens uit naar 8-0.
Trainer Andries Ulderink maakte het niet uit. Ingetogen nam hij de complimenten in ontvangst en gaf zijn ploeg een beschaafd schouderklopje. Ulderink merkte nog op dat een snelle rode kaartzijn ploeg hielp. "Maar de ploeg heeft het daarna ook prima opgepakt. We kregen de ruimte, omdat ze af en toe ook druk wilden zetten. Daar profiteerden we goed van." Met de teruggekeerde Joep van den Ouweland op het middenveld bewaarde zijn ploeg ook voldoende rust en geduld om tot een grote uitslag uit te lopen. FC Dordrecht bood miniem weerstand en kwam over negentig minuten maar één moment in de buurt van keeper Sergio Padt.
Ulderink kan nu met zijn selectie met een gerust hart afreizen naar Zeeland om met zijn ploeg op trainingskamp te gaan. Hij had na afloop nog wel een kritische noot. "Na de laatste drie nederlagen is het intern heel rustig gebleven. Iedereen weet waar we mee bezig zijn; met een jonge ploeg op termijn weer succes hebben. Dan verbaast het me zeer dat er na de afgelopen weken, dat mensen die dicht bij de club staan opeens weer zeer negatief waren"

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter