Basiself vermoedelijk aangepast tegen MVV

Het meespelen van Joep van den Ouweland (kuit) en Luis Pedro (hamstrings) met Go Ahead  Eagles in de thuiswedstrijd tegen MVV is nog twijfelachtig. Beide spelers haakten donderdagochtend vroegtijdig af tijdens de afsluitende training. De oorspronkelijke Maastrichtenaar Pedro en Van den Ouweland ondergaan een paar uur voor de wedstrijd een laatste test om te zien of ze fit genoeg zijn. Frank van der Zwan is tegen MVV in ieder geval niet inzetbaar. De laatste twee duels was de spits fit na langdurige blessures en viel in, maar hij is opnieuw geblesseerd geraakt aan zijn enkel. Ook Timon van Leeuwen, herstellend van een knieoperatie, is er niet bij. 
Ondanks het wel of niet mee kunnen doen van de geblesseerde spelers lijkt Ulderink sowieso de basiself aan te willen passen. "Sommige spelers trainen zo goed dat ze een kans verdienen, omdat andere spelers het nog niet laten zien." Wat dit zal opleveren als opstelling is puur gissen. Misschien wel iets als dit:
MVV kan weer beschikken over middenvelder Tom van Hyfte. De Belg was de afgelopen twee wedstrijden geschorst. Behalve Marco Ingrao is de selectie verder volledig fit.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter