Heerkens en Ouweland er weer bij tegen Dordrecht

Joep van den Ouweland keert voor het thuisduel tegen FC Dordrecht terug in de basis van Go Ahead Eagles. De middenvelder neemt de plek in van Joey Suk. Van den Ouweland kampte weken met een meniscusblessure, die hij opliep in de eerste wedstrijd tegen Sparta. Hij traint sinds maandag weer zonder problemen mee.
Ook Freek Heerkens keert terug in de basiself van trainer Andries Ulderink. In vergelijking met het duel tegen RKC neemt hij de plaats van Marco Parnela in.Wout Droste mist het duel tegen FC Dordrecht vanwege een liesblessure. Diego Michiels vervangt de geblesseerde rechtsback. Gersom Klok zal vermoedelijk de de rechtsbuiten posite voor zijn rekening nemen in plaats van de gepasseerde Patrick Gerritsen. Ulderink won met Go Ahead Eagles nooit eerder van de fysiek sterke schapenkoppen. De verwachte opstelling:
Het lijkt er op dat FC Dordrecht de vorm eindelijk heeft te pakken. Vorige week donderdag werd NEC uit het bekertoernooi gegooid en afgelopen zondag won de ploeg van trainer Henny Lee zondagmiddag met 3-0 bij AGOVV Apeldoorn. Trainer Henny Lee heeft een na genoeg fitte selectie. Alleen verdediger Didi Longuet zit er nog niet bij. Cecilio Lopes heeft een lichte enkelblessure maar lijkt fit genoeg. Aanvaller Erik Quekel kampt nog met wat knieproblemen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter