Pascal Bosschaart traint mee

Pascal Bosschaart gaat meetrainen bij Go Ahead Eagles. De 33-jarige verdediger krijgt in Deventer van trainer Foeke Booy de kans om conditioneel weer op niveau te komen.
 In oktober werd het contract van de oud-Feyenoorder bij het Australische Sydney FC in onderling overleg ontbonden. "Ik ben ruim 2,5 jaar actief geweest in de Australische competitie en wil graag in Nederland mijn loopbaan op een waardige manier afsluiten. Ik ben blij dat Foeke Booy en de Eagles mij nu de kans geven om op niveau mee te trainen", reageerde Bosschaart. Booy wil Bosschaart graag een kans geven. "We hebben een jonge groep en als Pascal fit is dan kan hij op de trainingen een belangrijke rol vervullen. We zullen de komende tijd zien in hoeverre Pascal een toegevoegde waarde voor ons kan zijn."
Het is een teken aan de wand dat Booy het initiatief heeft genomen. De trai­ner maakt er geen geheim van dat hij in de Rotterdamse routinier een meerwaarde ziet voor zijn jon­ge selectie. "Qua karakter zou Pas­cal hier goed passen", verklaart Booy. "Hij is nog gretig en kan jon­ge spelers tips geven om beter te worden." Bovendien is Bosschaart op meerdere posities inzetbaar: controleur op het middenveld, linksback en centrale verdediger.
Bosschaart verwacht dat hij snel fit kan worden. "Ik ben daar niet ver van verwijderd. Ik zal eerst in­dividueel trainen, maar kan mis­schien volgende week al bij de groep aansluiten. Ik vind het super dat ik hier een kans krijg. Het is niet meer zo makkelijk om een nieuwe club te vinden."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter