Houtkoop ook tegen Heracles op de bank

Go Ahead Eagles kan zondag met een fitte groep aantreden tegen Heracles Almelo. Alleen amateurspeler Kevin Spanjaard is geblesseerd. Trainer Foeke Booy is op zoek naar een betere balans in zijn elftal. Onder de supporters leeft de roep om het inbrengen van Xander Houtkoop. De voormalige Heraclied erkent echter zelf ook dat hij niet in topvorm is hoewel zijn vervanger Godee het nog niet heft laten zien. "Het is natuurlijk niet leuk, maar ik moet gewoon hard blijven werken", aldus Houtkoop. Booy: "Houtkoop komt er wel weer. We hebben het uitvoerig besproken met elkaar. En hij weet en begrijpt waarom hij nu even niet speelt."
Booy, die zijn ploeg donderdag zag verliezen bij Excelsior, gaat wel wat wijzigen in zijn elftal. "Ik ben er al uit. Maar mijn spelers weten het alleen nog niet", liet de oefenmeester weten. Deniz Türüc, die niet in zijn beste vorm steekt, verhuist mogelijk naar de bank.  Türüç, die net is opgenomen in de voorselec­tie van Jong Oranje, liep zichzelf volgens Booy voorbij in zijn ijver om zichzelf te manifesteren. "Hij deed dat met de beste bedoelin­gen, maar speelde daardoor niet in het belang van het team. Deniz moet zich realiseren dat hij juist is opgevallen door simpel te spelen."
Hoogstwaarschijnlijk zal Lambooij zijn plek innemen op het middenveld. De verwachte opstelling:
Het is nog afwachten of Simon Cziommer en Mike te Wierik namens Heracles Almelo kunnen aantreden.  Cziommer heeft lichte hamstringklachten, terwijl Te Wierik wat last van een kuit heeft. Aleksei Kangaskolkka, Dario Vujicevic en Milano Koenders zijn er door blessureleed in ieder geval niet bij.
Jan de Jonge vreest de Adelaarshorst. "Go Ahead thuis en Go Ahead uit is een groot verschil”, waarschuwde hij vast. "In Deventer zijn ze erg gevaarlijk. Dan spelen ze met veel drive en staat het publiek er vol achter. Wij zullen scherp en fit moeten zijn om daar punten te kunnen halen."


 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter