Duel der Promovendi

Foeke Booy laat zijn basiselftal ondanks de nederlaag bij AZ intact. Dat betekent dat Joey Godee vrijdag tegen SC Cambuur opnieuw op de bank begint.
"Iedereen is fit en het is niet zo dat we heel slecht hebben gevoetbald tegen AZ. Ik zie geen redenen om mijn elftal om te gooien", aldus Booy. De trainer uit Leeuwarden, die zijn voetballoopbaan ook begon bij Cambuur, mist alleen Kevin Spanjaard.
Het wordt van­avond om meerdere rede­nen een interessante krachtmeting die bol staat van de sentimenten.
Het wordt van­avond om meerdere rede­nen een interessante krachtmeting die bol staat van de sentimenten: Bei­de ploegen doen het daarin met acht punten uit zes duels verras­send goed. Foeke Booy begon zijn spelersloopbaan bij Cambuur; Dwight Lodeweges, oefenmeester van de Friese club, was speler en assistent-trainer bij Go Ahead Eagles. Daarbij komt nog dat beide clubs beschikken over fanatieke fans, die een gezonde hekel aan elkaar heb­ben. Ziedaar de ingrediënten voor een heet avondje Adelaarshorst.
"Het plezier in het voetbal is het belangrijkste”, benadrukt hij. "We hebben ons in Alkmaar de kaas van het brood la­ten eten en te veel duels verloren.". De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter