Bekeren in Ermelo

Go Ahead Eagles kan dinsdag in de bekerwedstrijd tegen DVS'33 uit Ermelo beschikken over een fitte selectie. Trainer Foeke Booy zal mogelijk wel enkele wijzigingen doorvoeren tegen de middenmoter uit de zaterdag hoofdklasse A. Voor Maurice de Ruiter, die nog niet in actie kwam in de competitie, is het duel extra speciaal. Hij speelde vorig jaar nog bij de amateurploeg uit het Gelderse Ermelo. De wedstrijd begint dinsdag om 20.00 uur op sportpark DVS'33.
Booy benadrukt dat hij het beker­duel met de amateurs bijzonder se­rieus neemt. "We hebben veel te winnen, namelijk het behalen van de volgende ronde”, verklaart hij. Booy heeft daarom DVS’33 in kaart laten brengen. Bovendien heeft hij zijn spelers gisteren in Schalkhaar op kunstgras getraind, opdat zij zich terdege op het beker­duel konden voorbereiden.
De oefenmeester is zeker niet van plan om uitgebreid te gaan roule­ren."Daar geloof ik niet in. Los van het feit dat ook onze bankspe­lers in een wedstrijd tegen DVS’33 het verschil kunnen maken. Maar als ik te veel ga wisselen, zou dat een verkeerd signaal zijn.”
Booy wijzigt zijn basisopstelling wél op twee posities. Niet uit onte­vredenheid maar uit nieuwsgierig­heid, zo benadrukt hij. Hij ‘kan niet ontkennen’ dat Godee zal spe­len, maar verder houdt hij zijn kaarten zo veel mogelijk tegen de borst. Nog wel laat hij zich ontval­len dat hij de samenwerking op een flank gaat bestuderen, dat hij zijn middenveld intact laat en dat keeper Eloy Room vanaf de aftrap op het veld staat. De mogelijke opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter