Uit naar Fortuna "bijna Qatar" Sittard

Het leek te mooi om waar te zijn voor Fortuna en dat was het uiteindelijk ook. Een groep investeerders uit obscure landen zou de club afgelopen week overnemen. Miljoenen zouden in het noodlijdende Fortuna Sittard worden gepompt en de top zou moeten worden bestormd. Het bestuur van de noodlijdende club heeft de onderhandelingen stopgezet, nadat diverse toezeggingen niet waren nagekomen. De mooie droom van de Zuid-Limburgse voetbalfanaat klapte daarna als een zeepbel uiteen. En nu wacht Go Ahead Eagles.
De spelers van Go Ahead Eagles zijn goed hersteld van de slijtageslag tegen VVV-Venlo van afgelopen dinsdag. "Ik heb het idee dat de ploeg fit is, fysiek en mentaal," aldus Ten Hag.  De oefenmeester zei dat die aspecten ook de doorslag geven bij het maken van de opstelling voor het uitduel tegen Fortuna Sittard van vrijdagavond. Ten Hag sloot niet uit dat hij in Limburg nog een ‘verrassing’ uit zijn hoge hoed tovert. Dat hij iemand achter houdt die voor een impuls kan zorgen. "Zoals van de week met Jarchinio Antonia en Sjoerd Overgoor." Het duo viel dinsdag na ruim een uur in en vervolgens kantelde de wedstrijd. "Zo had ik het ook voor ogen." Dat duo lijkt in Sittard gewoon te beginnen. Jop van der Linden ontbrak op de afsluitende training wegens privéredenen. "Hij is er gewoon bij." De verwachte opstelling:
Het gevaar van Fortuna zit hem volgens Ten Hag vooral in de onvoorspelbaarheid in de aanval, met mannen als Patrick N’Koyi en Prince Rajcomar. Ondanks de afgang in Hoorn, waar topklasser Hollandia Fortuna Sittard in het KNVB-bekertoernooi klopte, houdt trainer Wil Boessen de basiself van de afgelopen weken in stand.


 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter