Al vroeg bekeren tegen VVV

Al om 18:45 op dinsdag 25 september staat de bekerwedstrijd in de Adelaarshorst tegen VVV op het programma. In de voorbereiding op dit seizoen namen Go Ahead en VVV het al tegen elkaar op.
Die ontmoeting won de Jupiler League-club met 3-0 van de Eredivisionist. "Dat zegt nu niets. Zij hebben een hele andere selectie. Het enige nadeel is dat ze ons niet zo snel zullen onderschatten", aldus Ten Hag. De oefennederlaag is VVV-trainer Ton Lokhoff niet vergeten. "We hebben toen met 3-0 op de kloten gehad en dat komt nu goed uit, dat moet een motivatie zijn: revanche nemen." Ten Hag heeft vertrouwen in bekerduel met VVV: "Zij krijgen bijna altijd goal tegen"
Mogelijk trainer Erik ten Hag met een gewijzigd basiselftal aan de wedstrijd gaat beginnen. "Er kloppen wel spelers op de deur", aldus Erik ten Hag. "De kans is aanwezig dat we wijzigingen gaan doorvoeren op het middenveld en in de voorhoede." Dat betekent dat Cas Peters en Joran Pot mogelijk in de basis starten tegen VVV. Jan Kromkamp keert na een knieblessure terug in de wedstrijdselectie. De aanvoerder is echter niet fit genoeg om te starten. De mogelijke opstelling:
Vorig jaar wist Go Ahead Eagles nog te stunten in de KNVB-beker. Toen werd Feyenoord verslagen. "Ook nu zit er een stunt in, maar wij moeten wel een goede dag hebben", besluit Ten Hag over de kansen tegen VVV.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter