Reserves pas na rust langs AGOVV2

De beloften van Go Ahead Eagles boekten zaterdag een knappe overwinning op AGOVV. Knap, omdat na acht minuten de Apeldoornse beloften al met 2-0 leidden. Na negentig minuten was het echter 4-2 voor de Deventenaren. Op het veld van Beatrix in Hoenderloo schoot AGOVV uit de startblokken en met name Paddy John blek er veel zin in te hebben. Binnen acht minuten scoorde de behendige aanvaller twee keer. Go Ahead Eagles ging echter goed om met deze twee dreunen. Langzaam maar zeker namen de beloften het heft in handen en na de tegentreffer van Guyon Philips was de strijd weer geheel open. Nog voor rust werd het 2-2 door Cas Peters, die de avond ervoor nog was ingevallen in de hoofdmacht tegen Cambuur. In de tweede helft was de strijd een stuk ongelijker. Go Ahead Eagles was verreweg de betere ploeg en drukte dat ook uit in de score. Na een mooie rush zette Kevin Spanjaard Go Ahead Eagles op een 3-2 voorsprong, waarna een knappe solo bekroonde met een doelpunt: 4-2.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .