Ongewijzigd naar Sparta

Behalve de langdurige geblesseerde Michel Gerritsen Mulkes kan Go Eaglestrainer zondag (14.30 uur) uit bij Sparta Rotterdam ook nog geen beroep doen op Jan Kromkamp. Hij ligt er intussen al bijna een maand uit met een blessure aan zijn ‘goede’ knie. Ten Hag: "Hij is weer op de loopband bezig, maar nog niet goed genoeg om het veld op te gaan."
Go Ahead Eagles heeft het traditioneel gezien lastig in Rotterdam op het Kasteel. Van de vijf uitduels in de Jupiler League, werden er drie gelijkgespeeld en twee verloren. Alleen vorig seizoen viel er een dikke nederlaag te noteren. Doelman Marsman heeft vertrouwen en kijkt naar deze wedstrijd uit. "Ik speelde er al twee keer en won beide duels", glimlacht de doelman. Hij sluit gedreven af: "Tijd om die lijn voort te zetten."
Het ligt voor de hand dat Go Ahead Eagles met dezelfde elf spelers start die imponeerden tijdens het eerste half uur tegen SC Cambuur. De verwachte opstelling:
Bij winst staan de Deventenaren met MVV gedeeld tweede achter koploper Helmond Sport.
Sparta-trainer Michel Vonk kan geen beroep doen op Sandro Calabro. De spits heeft al vanaf het begin van de competitie last van zijn enkel. Mario Bilate verhuist vanaf de rechtsbuitenpositie naar de spits, waardoor Donovan Deekman terugkeert in de basis. Danny Buijs trainde vrijdag voor het eerst met de groep mee sinds zijn hamstringblessure. Hij is nog niet fit genoeg om in de basis te starten.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter