Uitoverwinning dan maar zonder supporters in Den Bosch

"Zul je net zien. Gaat er geen Go Ahead supporter mee, winnen na tien maanden weer eens een uitwedstrijd. Best lullig, maar van mij mag het", blikt trainer Gall vooruit op de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch. Go Ahead Eagles heeft in overleg met de Supportersraad namelijk besloten geen busreis te organiseren naar Den Bosch. Ook de directie en overige clubvertegenwoordigers zullen uit solidariteit de wedstrijd niet bezoeken. Deze beslissing is genomen uit onvrede met de gebrekkige wijze van communicatie met en het eenzijdige opleggen van sancties van FC Den Bosch aan onze supporters.
GA Eagles begint de uitwedstrijd in dezelfde formatie als zondag. Veel te kiezen heeft trainer Joop Gall ook nog steeds niet. Go Ahead Eagles reist met vijftien veldspelers af naar Brabant. Op Xander Houtkoop na, komen alle wissels terug van een blessure en zijn niet de hele wedstrijd inzetbaar.
Patrick Gerritsen is wel terug van een bovenbeenblessure. De buitenspeler begint op de bank. Niklas Tarvajärvi beëindigde donderdagmorgen uit voorzorg voortijdig de afsluitende training, maar is in Den Bosch wel voor een invalbeurt inzetbaar. De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter