Heerkens nog onzeker voor Dordrecht uit

Ook voor het laatste competitieduel van dit kalenderjaar is Go Ahead Eagles allerminst compleet. Grootste vraagteken voor de uitwedstrijd van vrijdag tegen FC Dordrecht is in dit geval verdediger Freek Heerkens.  De Brabander moest afhaken met griep en is al twee dagen afwezig.. Trainer Joop Gall gaat er wel van uit dat Heerkens net op tijd hersteld is. Glenn Kobussen zal hem eventueel vervangen.
 Xander Houtkoop heeft last van zijn kuit en voor hem komt de uitwedstrijd met Dordrecht wellicht te vroeg. Patrick Gerritsen, vorige week nog rechtsback, speelt nu links in de voorhoede. Michael Jansen, die geschorst was, keert terug aan de linkerkant in de defensie. Hierdoor speelt Karami, die als enige veldspeler alle minuten maakte binnen de selectie van Gall, weer aan de vertrouwde rechterzijde.
Michael Jansen heeft zijn duel schorsing uitgezeten en keert terug als linksback, Khalid Karami herneemt daardoor zijn vaste plaats als rechtsback.
Op de bank heeft Gall dan slechts beperkt keus met  Niklas Tarvajärvi, Makoso en wellicht Houtkoop. Wellicht dat vrijdag nog amateurspeler van FC Twente A1 aansluit. De Deventer club heeft een samenwerkingsovereenkomst, waarbij het jeugdspelers zonder contract mag lenen. De vermoedelijke opstelling:
Dordrecht kan naast de al langer geblesseerden Renaldo Jongebloet en Kevin Patijn ook geen beroep doen op Cecilio Lopes en Danny Post. Het duo is geschorst. Go Ahead Eagles wint doorgaans niet gemakkelijk in Dordrecht. De laatste zege dateert van 1 december 2006 (1-2).

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter