Bekerstunt hangt in de lucht tegen RKC

In de jacht op een nieuwe bekerstunt mag Go Ahead Eagles rekenen op de steun van zo'n 850 tot 900 supportersin de achtste bekerfinale tegen RKC Waalwijk, dinsdagavond 18.45 uur. Zo'n 700 nemen plaats in het 'uitvak'. Via sponsors, vrijwillegers en personeel van de club kleurt ook de hoofdtribune van het Waalwijke stadion rood-geel. RKC had maandagmiddag in totaal nog maar 1900 kaarten verkocht, zodat vooralsnog bijna de helft van het stadion op de hand van Go Ahead Eagles is.
Freek Heerkens keert terug in de basisopstelling. Heerkens lag vier dagen op bed met griep, maar beschikt over een goede conditie en trainde maandagmorgen voor het eerst weer mee. Glenn Kobussen verhuist daardoor naar de bank. Van den Ouweland, die vrijdag bij FC Dordrecht geblesseerd raakte aan zijn enkel, lijkt net op tijd fit te zijn. "Zijn enkel is nog wel dik, maar hij gaat gewoon starten", aldus trainer Joop Gall. In de voorhoede krijgt Patrick Gerritsen weer de voorkeur boven Tcho Tcho Makoso.
Veel keus heeft is er nog steeds niet. Net als in Dordrecht nemen de twee 'geleende' A-junioren van FC Twente, Jan-Willem Kamp en Daniël Tole-Emanuel plaats op de bank, naast reserves Kobussen, Tarvajärvi, Makoso en Heusinkveld. De opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter