Zowel Van der Laan als Vosselman naar Cambuur

Martijn van der Laan komt toch niet naar Go Ahead Eagles. Ondanks dat de club een week geleden een akkoord met de speler sloot, heeft Go Ahead Eagles na enkele dagen soebatten met de speler en zijn zaakwaarnemer besloten af te zien van de deal.
Vorige week bereikte Go Ahead Eagles een akkoord met de zaakwaarnemer van Van der Laan en werd de komst van de linksback, die door BV Veendam was uitgeleend aan Cambuur en nu transfervrij is, wereldkundig gemaakt. Daags na de overeenkomst liet de speler weten toch niet tevreden te zijn met de overeenkomst. Hij liet de club weten bij nader inzien toch niet naar Deventer te willen komen en toch liever voor Cambuur wil kiezen. De linkspoot had in eerste instantie een akkoord bereikt met Go Ahead Eagles, maar de overgang liep alsnog spaak.
Go Ahead Eagles heeft daarop juridisch advies ingewonnen en bleek sterk te staan, daar de per mail bevestigde overeenkomst niet aan duidelijkheid te wensen overliet. Nadat de club dat per aangetekend schrijven aan de zaakwaarnemer van Van der Laan heeft gemeld, volgden er opnieuw gesprekken met de speler. In die gesprekken kregen Marc Overmars en Joop Gall niet de indruk dat als de club hem aan de afspraken zou houden dat hij zich vol motivatie zou melden voor de eerste training. Daarop besloot Go Ahead Eagles af te zien van de deal. "Een speler moet graag voor Go Ahead Eagles willen spelen en dat gevoel gaf hij ons niet. Daarom hebben we besloten dat wij niet met Van der Laan in zee gaan. Neemt niet weg dat wij zeer teleurgesteld zijn in de gang van zaken", aldus voorzitter Edwin Mulder.
Na Ghoochannejhad is dit al de tweede keer dat Cambuur en speler wegkaapt bij Go Ahead Eagles die zich net aan de club wil binden.
Jonathan Vosselman speelt ook de komende twee seizoenen voor de club uit Leeuwarden. De linkerverdediger uit Lelystad (26) speelde in de laatste vijf jaar 168 wedstrijden in het shirt van Go Ahead Eagles, maar kreeg in Deventer geen nieuw contract aangeboden. verder zou Dennis Hollart, die ook mag vertrekken, ook nog in de belangstelling staan van de Friesen.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter