Overmars verwacht snel duidelijkheid van Veendam

Hoewel BV Veendam een eerste bod van Go Ahead Eagles voor Michael de Leeuw naast zich heeft neergelegd, blijft de club uit Deventer hopen op de komst van de middenvelder. Dat laat Marc Overmars weten. Go Ahead Eagles wordt komend seizoen getraind door Joop Gall. De oefenmeester komt over van BV Veendam. Als het aan de club ligt is Gall niet de enige die de overstap van Veendam naar Deventer maakt. De club heeft een oogje op aanvallende middenvelder De Leeuw.
"We hebben een voor ons doen een acceptabel bod uitgebracht, maar als Michael de stap naar de Eredivisie kan maken, zal hij gaan. Op dit moment hebben zich nog niet veel Eredivisie-clubs voor De Leeuw gemeld, maar als BV Veendam failliet gaat dan staan er wel zes clubs in de rij. Want dan is hij transfervrij", aldus bestuurder Overmars..
Overmars: "Ons voordeel is dat we gezond zijn en we morgen het geld kunnen overmaken. Een ander voordeel is dat Michael weet wat hij bij ons kan verwachten, hij kent Joop en diens werkwijze goed. Ik denk dat er de komende dagen meer duidelijk wordt over de situatie van BV Veendam."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter