Bod op Michael de Leeuw afgewezen

BV Veendam kampt met financiële problemen, maar dat houdt de club niet tegen om een ‘substantieel’ bod op middenvelder annex aanvaller Michael de Leeuw af te wijzen. Go Ahead Eagles wil de 24-jarige De Leeuw namelijk graag inlijven, maar Marc Overmars, commissaris bij de club uit Deventer, kreeg nul op het rekest.
Go Ahead Eagles wilde een 'substantieel' bedrag neerleggen om het contract van De Leeuw af te kopen. Een bod van 100.000 euro werd door Veendam afgewezen. "Directeur Eisinga vond dat geen serieus bod'', zegt Go Ahead Eagles-voorzitter Edwin Mulder. "Maar ik ben benieuwd welke clubs een dergelijk bedrag nog meer kunnen ophoesten. Ik denk dat ze hier heel erg blij mee moeten zijn.'' Mulder verwacht dat de besprekingen de komende dagen een vervolg krijgen.
De verbintenis van de geboren Goirlenaar loopt nog tot medio 2012. Opmerkelijk genoeg kan Veendam het geld voor De Leeuw goed gebruiken. Het seizoen 2009/10 gold als de absolute doorbraak van De Leeuw. Dat jaar maakte de voormalig Willem II’er liefst 25 doelpunten en werd hij zelfs even in verband gebracht met Feyenoord. Dit jaar produceerde hij dertien treffers.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter