Na winst plaats 7 en wacht playoffs tegen Den Bosch

Go Ahead Eagles klaarde ook het laatste reguliere klusje in de competitie: 2-1 tegen AGOVV. De zevende plaats in de eindrangschikking koppelt de ploeg in de eerste ronde van de play-offs aan FC Den Bosch.  Go Ahead Eagles speelt dinsdag eerst uit, vrijdag volgt de return in Deventer.
Met een geïmproviseerde opstelling en speelwijze schudde Go Ahead Eagles na rust AGOVV af, al was dat niet geheel zonder moeite. Na rust nam de ploeg van trainer Andries vlot afstand via mooie goals van Koen van der Biezen en Luis Pedro. De thuisploeg, met de uitblinkende Glenn Kobussen naast aanvoerder Dave Bus in het centrum van de defensie, speelde kort na de hervatting zijn beste fase.
Gaandeweg de tweede helft werd het nog een tikkeltje spannend, nadat Michiel Hemmen na een goede aanval over de Deventer linkerflank van dichtbij Sergio Padt passeerde. Padt, die voor rust ook al goede ingreep, voorkwam later erger.  Ulderink stuurde zijn ploeg met een 4-4-2 opstelling het veld in en week van de personele nood af van het vertrouwde driespitsensysteem.  De komende dagen hoopt Ulderink dat Freek Heerkens, Frank van der Zwan en Jarchinio Antonia nog terugkeren van blessures zodat zij fit zijn voor de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch.
 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter