Weinig te kiezen in de opstelling tegen AGOVV

Er lijk geen eind te komen aan het aantal blessures voor de laatste competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles. Zelfs het meespelen van Freek Heerkens is twijfelachtig voor het thuisduel tegen AGOVV. De centrale verdediger heeft na de wedstrijd tegen Telstar last van zijn enkel en achillespees en verliet de afsluitende training eerder, nadat hij een bal verkeerd op zijn voet kreeg. Aanvoerder Dave Bus is wel weer inzetbaar.
Trainer Andries Ulderink kan in ieder geval niet beschikken over de geschorsten Jonathan Vosselman en Joey Suk en de geblesseerden Jarchinio Antonia, Frank van der Zwan, Kevin van Diermen, Resit Schuurman en Timon van Leeuwen.
Kevin van Diermen ondergaat 18 mei een kijkoperatie aan de knie en Resit Schuurman onderging deze week een operatie aan zijn gescheurde meniscus en is de rest van het seizoen ook niet meer inzetbaar. Joey Suk zit tegen AGOVV zijn vierde en laatste duel schorsing uit en is er in de play-offs weer bij. De verwachte opstelling:
Go Ahead Eagles kan in de laatste speelronde nog een plek bij de eerste vijf afdwingen maar is afhankelijk van de uitslagen van Volendam en Cambuur. Doelman Daan Huiskamp staat de laatste competitiewedstrijd van AGOVV onder de lat. De Apeldoorners beschikken verder, op de geschorste Randy Rustenberg en de aan zijn knie geblesseerde Ingmar Maayen na, over een complete selectie.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter