Niet Van der Biezen maar Padt naar Belgie

Sergio Padt vervolgt zijn loopbaan in de Belgische competitie. De jonge doelman van Ajax stapt waarschijnlijk over naar AA Gent. Het betekent dat er een streep gehaald wordt door zijn geplande huurperiode bij Go Ahead Eagles. Vorig seizoen speelde Padt ook al voor de Deventenaren. "Vrijdag worden pas de laatste zaken besproken, dan kan het pas definitief worden", zegt Padt tegen over zijn aanstaande transfer.
Sander Westerveld, de beoogde opvolger, neemt de toenadering van Go Ahead Eagles serieus. De ex-international laat echter weten dat de Deventenaren hem nog geen aanbieding hebben gedaan. "Ik heb met bijna iedereen in de technische staf gevoetbald en ga deze of komende week zeker even bij Go Ahead Eagles kijken", laat Westerveld. "Er is nog geen aanbieding. Ik wil gewoon rustig bekijken wat mijn mogelijkheden zijn", vervolgt de 36-jarige keeper.
Koen van der Biezen blijft voorlopig spits van Go Ahead Eagles. Hij stond in de belangstelling van het Belgische OH Leuven, maar zag de transfer afketsen. Van der Biezen wilde graag naar Leuven en de technische staf van de Belgische club was ook positief, maar de deal viel in het water doordat een geldschieter niet wilde meewerken aan de transfer.
Nu Van der Biezen niet overstapt naar de Belgische tweede klasse richt hij zich gewoon op het nieuwe seizoen met Go Ahead Eagles: "Ik had het mooi gevonden, maar zit nu niet in de put. Go Ahead Eagles is ook een mooie club."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter