Hemmen eventueel vervanger voor Van der Biezen

Michiel Hemmen, de spits van AGOVV, staat in de belangstelling van Go Ahead Eagles. Go Ahead Eagles heeft dat inmiddels al een bod heeft uitgebracht.
De 24-jarige aanvaller, afgelopen seizoen goed voor twintig treffers in de Jupiler League, staat in Apeldoorn nog een jaar onder contract. Go Ahead heeft inmiddels een bod uitgebracht, waarmee het inspeelt op het mogelijke vertrek van Koen van der Biezen.
"Laat ik zeggen dat we serieus geïnformeerd hebben", zegt Edwin Mulder, voorzitter van Go Ahead Eagles. Hemmen, die bij Veendam al onder Joop Gall trainde, heeft bij AGOVV nog een contract tot medio 2012 en optie voor het jaar erna. Go Ahead Eagles heeft echter nog geen bod op Van der Biezen, die tot medio 2012 onder contract staat, ontvangen. Mulder: "Dat klopt, maar we willen niet verrast worden als Koen opeens wel gaat." Ook de clubtopscorer zelf heeft geen contact met een andere club gehad. "Ik heb een tijdje terug wel oriënterend met een Belgische club gesproken, maar daarna is er geen contact meer geweest", zegt Van der Biezen.
Hemmen maakte zijn debuut in het betaald voetbal bij FC Volendam, waar hij niet verder kwam dan zijn debuutwedstrijd. De voorhoedespeler vertrok van Volendam naar BV Veendam, waar hij in twee seizoenen dertien keer scoorde.
De aanvaller liet eerder al weten dat hij open staat voor een vertrek uit Apeldoorn. "Ik sta wel open voor een stap hogerop en AGOVV kan ook wel een som geld gebruiken. Er is al wat belangstelling maar als er niks komt blijf ik gewoon bij AGOVV."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter