Keeper Sergio Padt voor één seizoen gehuurd

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het definitief: Sergio Padt komt volgend seizoen uit voor Go Ahead Eagles. Sergio Padt wordt echter niet overgenomen maar wordt het komende seizoen gehuurd van Ajax. Zelfs een optie tot koop in het contract was voor Ajax onbespreekbaar.
De jeugdinternational speelde op huurbasis al eerder voor Haarlem en kwam daar tot één duel. De 19-jarige Padt is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Daarnaast speelde hij voor diverse Nederlandse nationale jeugdelftallen. Padt, die begin dit jaar kortstondig het doel van het inmiddels failliete Haarlem verdedigde, verhuist voor één seizoen naar de Adelaarshorst.
Trainer Andries Ulderink: "Bij het vertrek van Remko Pasveer wilden we een keeper met dezelfde speelstijl hebben. Remko was natuurlijk veel verder, maar Sergio Padt kan ook meevoetballen en is sterk op ballen van de flanken. Hij is met 1.96 meter ook goed van postuur. Bij ons krijgt hij de kans zich te ontwikkelen en we mogen niet meteen verlangen dat er ook net zo'n goede keeper als Remko staat." 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter