Maikel Kieftenbeld vertrekt nu definitief naar FC Groningen

Maikel Kieftenbeld heeft zijn transfer van Go Ahead Eagles naar FC Groningen rond. De noorderlingen troefden daarmee het eveneens geïnteresseerde AZ af. Go Ahead Eagles kondigt aan een akkoord te hebben met FC Groningen over de transfersom en dat ook Kieftenbeld eruit is met de groen-witten. Het betekent dat de transfer in kannen in kruiken is op de medische keuring na. Deze zal later deze week plaatsvinden.
Kieftenbeld reageerde eerder verheugd op zijn mogelijke overgang naar Groningen: "Het is een echte volksclub en een stap hogerop." De pas 19-jarige Kieftenbeld speelde de afgelopen twee seizoenen 66 duels in het shirt van Go Ahead Eagles. Daarin maakte hij drie treffers.
Maikel Kieftenbeld , geboren in Dalfsen, begon op jonge leeftijd te voetballen in zijn woonplaats Lemelerveld. Hij bleek al snel beter dan zijn leeftijdsgenootjes en vertrok naar de Twente/Heracles-Combinatie. Later vertrok hij naar het Go Ahead Eagles. Hij mocht in de zomer van 2008 mee met een trainingskamp van Go Ahead Eagles. Hij mocht een paar wedstrijden in de voorbereiding meedoen. Toen de competitie eenmaal begon mocht hij, tegen de verwachtingen in, zijn debuut maken. Op 8 augustus 2008 mocht hij na rust het veld betreden als invaller van Oosthout in de wedstrijd tegen VVV-Venlo. De pas 19-jarige Kieftenbeld speelde de afgelopen twee seizoenen 66 duels in het shirt van Go Ahead Eagles. Daarin maakte hij drie treffers.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter