Oud-spelers zoeken hun geluk buiten Nederland

Vijf spelers die vorig seizoen nog bij Go Ahead Eagles speelden zijn nog clubloos. Donny de Groot, Robbert Maruanaya, Sonny Bosz, Kari Arkivuo en Nigel Hasselbaink zijn nog zoekende.
Maruanaya verlaat mogelijk het profvoetbal en gaat wellicht in de VS studeren. Arkivuo mag zich verheugen op vage belangstelling van enkele clubs uit de Noorse competitie, de Tippeligaen. De middenvelder uit Finland ging afgelopen seizoen niet in op een meerjarige aanbieding van de Deventer eerstedivisionist. Diverse clubs uit de Eredivisie hadden Arkivuo toentertijd op het oog.
Hasselbaink zoekt het ook noordelijk. Hij werkt een proefperiode af bij de Zweedse club Mjällby AIF. Zijn goede vriend Moestafa El Kabir (ex-NEC) speelt daar al. Hasselbaink maakte onder meer in een oefenduel tegen Kalmar al een aardige indruk bij de Zweedse club. Bij Mjällby AIF speelt ook Jesper Westerberg die in November nog op proef was in Deventer. Uiteindelijk werd hij niet goed genoeg bevonden.
Sander Post is teruggekeerd bij FC Flora. Zijn oude club heeft Go Ahead Eagles gevraagd hem vrij te geven, zodat de spits vanaf 1 juli weer in de Estse competitie kan uitkomen. 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter