AZ lijkt voor Kieftenbeld van de baan

De kans is groot dat Maikel Kieftenbeld zich over twee weken gewoon weer bij Go Ahead Eagles voor de eerste training meldt.
AZ ziet voorlopig van de middenvelder af, ondanks een akkoord met de Deventer club en de speler over een driejarig contract. AZ maakte al een voorbehoud. De club moet komend seizoen vijftien miljoen terug in begroting naar 25 miljoen euro en wil eerst spelers verkopen, voordat het nieuwe aantrekt.
Er was interesse van meerdere clubs voor Kieftenbeld, maar tot een concreet bod leidt dat vooralsnog niet. Zo wilde Heracles de jeugdinternational betrekken in een ruil met oud-Eagle Resit Schuurman, maar dat ziet Go Ahead Eagles niet zitten. Jules Reimerink meldt zich vandaag op de eerste training van FC Twente. De vleugelspits werd anderhaf jaar gehuurd door Go Ahead Eagles. In eerste instantie wilde de landskampioen Reimerink deze zomer verkopen. Nu poogt FC Twente het tot 2011 doorlopende contract van Reimerink toch te verlengen om daarna te worden verhuurd. Of dat aan Go Ahead Eagles is, met wie FC Twente volgens een samenwerkingsovereenkomst nog twee spelers kan verhuren, is nog onzeker.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter