Philips Sport Vereniging thuis

Foeke Booy gaat zijn elftal op meerdere plaatsen wijzigen voor het duel met PSV. Mawouna Amevor vervangt de geschorste Bart Vriends. Xandro Schenk, die vorige week niet helemaal fit was, keert terug in de basiself. Dat gaat ten koste van Ridgeciano Haps. "Haps heeft het prima gedaan, maar Schenk is nu weer helemaal fit", liet Booy weten.
Verder kiest hij  voor snelheid in de voorste linie. Xander Houtkoop mag aan de linkerkant beginnen, want in de uitwedstrijd tegen speelde hij rechtsback Santiago Arias kleurenblind. Op de rechterflank zal naar verwachting Jarchinio Antonia de voorkeur krijgen boven Godee.
Erik Falkenburg speelt, net als in de uitwedstrijd van afgelopen vrijdag, in het centrum van de aanval. Marnix Kolder, die in het begin van de week last had van zijn kuit en pas vanaf donderdag mee kon trainen, begint op de reservebank. Jeffrey Rijsdijk start hierdoor weer op het middenveld.
"We zitten nu in een cruciale fase en dus is elke wedstrijd nu van belang", erkent Booy. "En ook tegen PSV kunnen wij punten pakken. Zij zijn wat opgekrabbeld, maar het voetbal is nog niet altijd even groots. En dus zullen wij met vertrouwen vooruit moeten blijven spelen"
 Booy kan niet beschikken over reservekeeper Erik Cummins, die nog altijd hinder ondervindt van de aanhechting tussen enkel en onderbeen. Hem wacht een mri-scan. Joost Krijns zit vanwege een liesblessure ook nog in de lappenmand.
De opstelling:
 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter