Rijsdijk blijft in de basis tegen Twente

Foeke  ziet geen redenen om andere wijzigingen aan te brengen in zijn basisteam, dat het PSV bijzonder lastig maakte. Dat betekent dat Erik Falkenburg wederom als centrumspits fungeert en dat Jeffrey Rijsdijk op het middenveld speelt. Marnix Kolder neemt op de reservebank plaats.
Booy beschikt over een nagenoeg fitte selectie. Mawouna Amevor verhuist weer naar de bank. De verdediger wordt tegen FC Twente vervangen door Bart Vriends, die terug is van een schorsing.
"We speelden tegen PSV een prima wedstrijd en dus geef ik het vertrouwen aan dit elftal", aldus trainer Foeke Booy. "Dan toch nog verliezen mag natuurlijk niet weer gebeuren", stelde Booy. De trainer liet zijn selectie even met rust om de nederlaag te verwerken. "Dat is gebeurd. De groep weet wat ze moet doen." 
FC Twente, de komende tegenstander, is een ander elftal dan PSV. "Twente speelt in een wat rustiger tempo, ze zijn zeer balvast en hebben met Tadic en Promes heel creatieve spelers. Ze geven bovendien relatief weinig weg, achterin."
FC Twente vreest wel het fanatieke supporters in de Adelaarshorst. "Het publiek in Deventer zal zondag niet accepteren als wij het spel gaan maken tegen Go Ahead Eagles', stelt trainer Jansen van FC Twente. "Zij spelen thuis, en daar ligt ook hun kracht, er thuis vol voor gaan. Go Ahead Eagles heeft met de Adelaarshorst een sfeervol stadion. Met de supporters, die dicht op het veld zitten en van de eerste tot de laatste minuut achter de ploeg staan, heeft Go Ahead Eagles de bekende twaalfde man." De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter