Punt verlies in Groningen

Go Ahead Eagles heeft zondag drie kostbare punten verloren in de strijd tegen degradatie. De Deventenaren verloren de uitwedstrijd tegen FC Groningen met 1-0. Tjaronn Chery maakte al na drie minuten de enige treffer van de wedstrijd.
Go Ahead Eagles begon zwak aan het duel, terwijl FC Groningen uit de startblokken schoot. De thuisploeg ging meteen op jacht naar de openingstreffer. Na drie minuten was het al raak. Een afstandsschot van Tjaronn Chery ging via de binnenkant van de paal in het doel. Go Ahead Eagles kon zich niet meteen herstellen, maar kwam halverwege de eerste helft beter in de wedstrijd.
Erik Falkenburg kreeg een goede kans, maar tikte een voorzet van Xander Houtkoop over het doel. Beide ploegen kregen daarna mogelijkheden om te scoren. Gescoord werd er echter niet meer in de Euroborg.
In de tweede helft ontspon er een meer open wedstrijd. Er vielen veel ruimtes, waardoor kansen niet uitbleven. Krisztian Adorjan was dichtbij de 2-0, maar zijn poging belandde op de lat. Go Ahead Eagles zette daarna meer aan en kreeg kansen op de gelijkmaker.
Onder meer Sjoerd Overgoor en uitblinker Deniz Türüc hadden het vizier niet op scherp staan of vonden Bizot op hun weg. Andersen moet in de slotfase ook nog enkele keren handelend optreden, onder meer na een knal van invaller Género Zeefuik. Vlak voor tijd lijkt Türüç zijn ploeg toch nog een punt te bezorgen, maar Bizot redt knap. Ook Godée weet een grote kans niet te verzilveren.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter