KNVB knettergek

Vijf duels in de 29e speelronde van de eredivisie zijn verplaatst in verband met de nucleaire top in Den Haag op 24 en 25 maart, waaronder de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en NAC Breda. De wedstrijd is verplaatst naar woensdagmiddag 2 april, aanvang 15.45.
Go Ahead Eagles heeft woedend gereageerd op de KNVB over de verplaatsing van het thuisduel. De Deventer eredivisieclub gaat bezwaar maken. Go Ahead Eagles snapt niets van de KNVB. 
"We zijn verbijsterd", zei voorzitter Edwin Lugt in een reactie. "Er is zonder enig overleg met de gemeente Deventer een nieuwe datum en een nieuw tijdstip bepaald. Een zeer supportersonvriendelijk tijdstip. Go Ahead Eagles is een club die het deels van haar fanatieke thuispubliek moet hebben. Dit leidt ook nog eens tot sportieve ongelijkheid, omdat Cambuur en wij de enige twee clubs zijn die in een cruciale fase van de competitie drie wedstrijden in 6 dagen moeten afwerken. Dat is absurd."
De club uit Deventer gaat formeel bezwaar maken bij de KNVB en eist dat de wedstrijd op een andere datum wordt gespeeld. Zo is de finale van de KNVB bejer op zondag 20 april en is er geen eredisie voetbal. De wedstrijd zou dan uitstekend op zaterdag 19 april gespeeld kunnen worden. Iedereen kan dit toch bedenken. De KNVB is vergeten dat het voetbal er is voor de supporters en nergens anders voor!

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter