Naar het holle bolle knolleveld in Groningen

Go Ahead Eagles begint zondagmiddag in de uitwedstrijd tegen FC Groningen in dezelfde basisopstelling als afgelopen zaterdagavond in het thuisduel met AZ. Dat betekent dat Jarchinio Antonia op de bank zit.
Foeke Booy ziet geen enkele aanleiding om wijzigingen in zijn basisformatie aan te brengen. Zijn ploeg troefde AZ zaterdag vooral af op agressie en passie. Dat is nu net de instelling die Go Ahead Eagles zondag nodig heeft op het knollenveld in het Groningse stadion Euroborg.
"Daar stuur je nog geen koe met zwachtels op" zegt de oefenmeester gekscherend. "Maar daar hebben beide ploegen last van. Die omstandigheden kunnen trouwens wel bepalend worden".
Booy kan beschikken over een vrijwel fitte selectie. Alleen reservekeeper Erik Cummins, die nog altijd hinder ondervindt van de aanhechting van de spieren tussen onderbeen en enkel, en Joost Krijns (liesklachten) kunnen geen acte de presence geven. Patrick ter Mate zal als reservekeeper op de bank zitten. Rechtsback Doke Schmidt, die rugklachten heeft, haakte vrijdag op de training uit voorzorg eerder af. Booy gaat ervan uit dat hij kan spelen. De verwachte opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter