NEC thuis belangrijk voor de punten

Go Ahead Eagles hoopt zaterdag in Deventer een moeizame week af te sluiten met een overwinning op concurrent NEC. De afgelopen wedstrijd liet de ploeg met name defensief wat steken vallen. Verder waren er personele problemen in de technische staf. Michel Boerebach is vanwege privé-omstandigheden voorlopig afwezig, Dennis Demmers was in verband met de trainerscursus niet aanwezig en hoofdtrainer Foeke Booy lag met rugklachten thuis.
Een aantal trainingen stond onder leiding van keeperstrainer Harmen Kuperus. "Ik heb voor en na de training telefonisch contact met Harmen gehad”, meldt Booy. "We hoeven ons nergens zorgen over te maken. De spelersgroep heeft onder leiding van aanvoerder Marnix Kolder hun verantwoordelijkheid geno­men en er is goed getraind. De spe­lers hebben deze week alles kun­nen doen wat we wilden. Ik merk­te aan ze dat hun focus helemaal gericht is op de wedstrijd tegen NEC."
Het is duidelijk dat het een cru­ciaal duel wordt in het streven om uit de gevarenzone te blijven. Maar het zal geen eenvoudig klus­je worden, want NEC voetbalt met nieuw elan na de komst van trainer Anton Janssen.
"Dit zijn de wedstrijden waarin we punten moeten pakken." Verder weigert Booy zijn basisopstelling bekend te maken. Daaruit blijkt hoe belangrijk hij de komende confrontatie vindt. "Indien ik iets wijzig, heeft dat niets te maken met die wedstrijd van vorige week." Mogelijk dat Joey Godee speelt mogelijk in de plaats van Jarchinio Antonia, die niet in topvorm is op dit moment. De mogelijke opstelling:

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter