Vernieuwd Euphonisch maar voetballend dramatisch


Go Ahead Eagles heeft vanavond de eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. De ploeg van Erik ten Hag verloor in Deventer met 2-0 van FC Dordrecht.
Ook werd die avond de nieuwe hoofdsponsor Euphony gepresenteerd. Het logo van het telecombedrijf staat tot het einde van dit seizoen op het shirt. Naast onder meer vaste en mobiele telefonie, digitale televisie en internetdiensten biedt Euphony ook elektriciteit en aardgas aan.
GA Eagles begon nog wel aardig aan het duel, maar hoe langer het duel duurde, des te minder werd het niveau aan de zijde van de thuisploeg. Nadat Marnix Kolder en Quincy Promes riante mogelijkheden om zeep hadden geholpen, kwamen de Dordtenaren op 0-1 via de attente Adnan Alisic.
De Deventenaren drongen wel aan, maar kwamen niet verder dan een enorme kans voor Jarchinio Antonia. Die miste vrij voor doelman Hahn. In de slotfase werd het nog 0-2, toen Freek Heerkens zich vergreep aan Lars Veldwijk. Heerkens kon met rood inrukken en Veldwijk benutte de toegekende penalty.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter