Joey Suk gespaard voor thuisduel Dordrecht

Joey Suk heeft deze week niet volledig met de groep meegetraind. De middenvelder werd uit voorzorg gespaard, omdat hij wat last lijkt te hebben van overbelasting. Dat gebeurde ook met het oog op het zware programma voor de komende week, waarin ook nog wordt gebekerd tegen De Graafschap en er een competitiewedstrijd tegen Excelsior op het programma staat.
Ten Hag: "De meeste spelers zijn het niet gewend om drie wedstrijden in een week te spelen. Het zou dus kunnen dat we wat gaan rouleren in de bekerwedstrijd, en dan met name in de voorhoede. Die spelers hebben de meeste explosiviteit in hun spel. Maar tegen Dordrecht beginnen we met dezelfde elf als vorige week."
Go Ahead Eagles begint vrijdagavond in het thuisduel met FC Dordrecht  voor de zevende competitiewedstrijd op rij met dezelfde elf namen. Jan Kromkamp keert na diverse blessures terug in de wedstrijdgroep; hij begint op de bank. De vertrouwde opstelling:
FC Dordrecht en Go Ahead Eagles zijn de nummers zeven en acht van de Jupiler League, met beide vijftienpunten na negen speelrondes. Het verschil met de nummer twee, Sparta, is echter maar drie punten.
De rechtsback van Dordrecht, Roderick Gielisse, liep deze week een enkelblessure op en reist niet mee naar Deventer. Trainer Harry van den Ham kan geen beroep doen op de al langer geblesseerde Wilmer Kousemaker.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter