Profiteren van mensen voor de bal in Helmond

Go Ahead Eagles treedt vrijdag tegen Helmond Sport aan met de vertrouwde opstelling.Trainer Erik ten Hag kan wel weer beschikken over routinier Jan Kromkamp, maar de verdediger krijgt rust en is niet opgenomen in de wedstrijdselectie.
Kromkamp is volledig hersteld van zijn knieblessure en speelde vorige week mee in het oefenduel met FC Utrecht. De aanvoerder heeft echter te weinig wedstrijdritme om tegen Helmond Sport aan te treden. "Hij is nog niet wedstrijdfit", stelt trainer Erik ten Hag. "Hij zou hooguit tien tot vijftien minuten kunnen spelen, dan heeft het meer waarde om er fysiek een tandje bij te doen en goed te trainen.
Helmond Sport heeft drie punten meer dan Go Ahead Eagles. Erik ten Hag verwacht dan ook een lastig duel. "Ze zullen agressief aanvallend voor de dag komen. Ze spelen met veel mensen voor de bal en daar moeten wij van zien te profiteren", aldus de oefenmeester in Deventer dienst. Vorig seizoen blameerde Go Ahead Eagles zich in Helmond. Toen werd het 5-1 voor de ploeg uit Brabant. Na afloop van het duel stapte Joop Gall toen op als trainer. De opstelling:

Helmond Sport hoeft door blessures en een schorsing nauwelijks keuzes te maken. Grabovac is door zijn vermeende kopstoot in de wedstrijd tegen Excelsior geschorst (vier duels waarvan één voorwaardelijk). Sebastian Stachnik en Mees Siers zijn er beiden enkele weken uit, buitenspeler Pepijn Veerman werkt ondertussen aan zijn herstel. Ook  topscorer (9) Güvenç oogt al weken vermoeid en kampt al sinds de voorbereiding met een bepaalde druk op zijn hamstring.
 

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter