Joey Suk maakt het verschil tegen Telstar

Go Ahead Eagles heeft de eerste periode in de Jupiler League afgesloten met een 2-1 overwinning op SC Telstar. Twee doelpunten van Joey Suk waren voldoende voor het veiligstellen van de zege.
Joey Suk bracht de thuisploeg in de 25ste minuut uit het niets op voorsprong. De middenvelder profiteerde van wanorde in de Velsense verdediging. De middenvelder maakte tien minuten na de pauze ook de 2-0. Die kwam juist tot stand na een wonderschone aanval. Jarchinio Antonia verzond vanuit de middencirkel een dieptepass op Xander Houtkoop. De vleugelaanvaller bediende Suk vervolgens op maat. In de slotfase scoorde Cerilio Cijntje tegen namens de bezoekers, maar dat doelpunt was slechts voor de statistieken. Door de winst houdt Go Ahead Eagles aansluiting met de top van de Jupiler League.