Weer gaat het mis

Het grillige Go Ahead Eagles heeft zich vrijdagavond weer eens van zijn slechtste kant laten zien door de uitwedstrijd tegen laagvlieger Emmen met 3-2 te verliezen. De zwak spelende Deventenaren, die vorige week zowel Feyenoord (bekertoernooi) als AGOVV wisten te kloppen, kwamen er in Drenthe niet aan te pas. Emmen beleefde een geweldig begin van de wedstrijd. Door een eigen doelpunt van Kromkamp en een treffer van De Visscher stond het na negen minuten al 2-0. Go Ahead Eagles stond na 65 minuten zelfs met 3-0 achter, kwam door treffers van Joey Suk en Patrick Gerritsen nog wel terug tot 3-2, maar kreeg geen kans meer op de gelijkmaker.
Trainer Joop Gall vroeg zich na afloop enigzins vertwijfeld af waarom zijn ploeg 'zulke diepe dalen, na hoge pieken' laat zien. Ook het feit dat Go Ahead Eagles al acht maanden buitenshuis niet gewonnen heeft zet hem aan het denken. "Ligt het aan de karakterologische samenstelling van de ploeg, ligt het aan de trainer", zei Gall. "Daar ga ik eens over nadenken en met mijn collega's bespreken."
Het was in ieder geval niet overtuigend wat zijn manschappen lieten zien. De mentaliteit om wekelijks zich als prof te gedragen en het uiterste van zichzelf te vergen bezitten maar bar weinig spelers in zijn selectie. Die slappe instelling werkte ook verdedigend geklungel in de hand, de oorzaak van alle drie tegentreffers.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter