Het moet kunnen tegen Fortuna Sittard

Vrijdagavond staat de wedstrijd thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard op het programma. De Limburgers staan drie punten achter op plaats veertien van de ranglijst. Go Ahead Eagles is een heuse angstgegner vormen voor de Fortunezen. In negen ontmoetingen in De Adelaarshorst wist Fortuna vier keer te vertrekken met een puntje, vijf keer werd verloren. "Ik heb de spelers geconfronteerd met de wedstrijd tegen Feyenoord waarin alles klopte", aldus Gall. "Het moet dus kunnen. We kunnen gewoon weer meedoen".
Joop Gall had een basisplaats in gedachten voor Patrick Gerritsen maar de buitenspeler gaf zelf aan nog niet fit te zijn en pas op 80% te zitten. Gerritsen scoorde zowel tegen AGOVV als tegen FC Emmen als invaller, een rol die hij vrijdagavond wel kan vervullen. Tcho Tcho Makoso neemt zijn plaats in waarmee Xander Houtkoop word gepasseerd. Uit onderzoek in het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem bleek dat er niets mis is met het hart van Masoko. De afgelopen week trainde Tcho-Tcho wel weer volop mee maar heeft nog een trainingsachterstand.
Dave Bus is nog niet inzetbaar. Michael Jansen terug keert terug als linksback, ten koste van Resit Schuurman. Trainer Joop Gall geeft aan dat Schuurman niet geheel fit is. De verwachte opstelling:
Fortuna Sittard kent enkele wijzigingen ten opzichte van de groep die thuis verloor tegen FC Eindhoven. Randel Shakison keert terug van een liesblessure en zal samen met Harrie Gommans en Ramon Voorn terugkeren in de selectie. Ramon Voorn en Harrie Gommans keren beiden terug van een schorsing. Marc Wagemakers is geblesseerd en Fernando Ricksen geschorst.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter