Duitse verdediger Niklas Andersen op proef

Go Ahead Eagles heeft deze week Niklas Andersen op proef. De 23-jarige Duitser met een Noorse achtergrond is afkomstig van Werder Bremen. Hij speelde in de jeugd bij Hamburger SV, Eintracht Frankfurt en Schalke 04.
Andersen is de zoon van Jørn Andersen, voormalig Noors international en Bundesliga-topscorer in 1990. Hij is aan het eind van het seizoen transfervrij.
Go Ahead-commissaris Marc Overmars licht toe: "Trainer Joop Gall wilde er een linksbenige verdediger bij. Andersen heeft een rijtje met aardige clubs achter zijn naam, maar laten we het eerst maar eens aankijken."
Go Ahead Eagles kende een mooie week met een bekeroverwinning op Feyenoord (2-1) en een competitiezege op AGOVV Apeldoorn (3-1). "Die laatste wedstrijd was misschien nog wel belangrijker dan het duel met Feyenoord", reageert Overmars.
"Het was door dat voorval en de wedstrijden die volgden een hectische maar gelukkig ook mooie week. We zijn wat geklommen op de ranglijst, één wedstrijd winnen is leuk, maar we moeten nu eens een goede serie neerzetten. Ik ben wel blij dat de rust weer is teruggekeerd, niet alleen Kromkamp, maar het hele team heeft goed geantwoord. Zo werkt het in de voetballerij, als je een paar keer wint, ziet de wereld er heel anders uit"

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter