Heelhuids terug uit Friesland

Go Ahead Eagles heeft dinsdag het oefenduel met sc Heerenveen met 5-0 verloren. In het Friese Langezwaag ging de Deventer ploeg onderuit maar de 14 spelers fit mee terugnemen naar Deventer was het belangrijkste. De spelers die ontbraken vanwege een blessure waren doelman Heusinkveld (rug), Kavak en Schuurman (beiden opbouwtraining na een knieoperatie), Gerritsen (achillespees), De Wit (afgescheurde knieband) en Van der Zwan.
In het eerste bedrijf hield Go Ahead Eagles, ondanks een veldoverwicht van Heerenveen, nog redelijk stand. Alleen Djuricic wist doelman Patrick ter Mate te verschalken. Na de hervatting had de ploeg van trainer Joop Gall veel moeite met de snelle behendige buitenspelers van de Friezen. Via doelpunten van Narsingh (2x), Assaidi en Janmaat werd het 5-0. Bij Go Ahead Eagles kreeg Dave Bus halverwege de tweede helft nog de rode kaart van scheidsrechter Kamphuis. Proefspeler Nzuzi-Makuno, die op verzoek speelde als buitenspeler, leek niet echt een meerwaarde voor de ploeg.
Opstelling: Ter Mate; Karami, Bus, Heerkens, Jansen (65. Klok); Kobussen (46. Suk), Janota (46. Wellenberg), Kromkamp (46. Van den Ouweland); Nzuzi-Makuno (46. Antonia), Van der Biezen, Klok (46. Houtkoop)..

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter