Fraaie zege in oefenwedstrijd tegen Excelsior

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond een overwinning geboekt op eredivisionist Excelsior. In Terwolde won de ploeg van trainer Joop Gall met 2-0.In Terwolde zagen duizend toeschouwers dat Koen van der Biezen na ongeveer een half uur spelen de score opende. In de laatste seconde van de wedstrijd bepaalde Jarchinio Antonia de eindstand op 2-0. De rechterspits deed dat net als tegen Terwolde op fraaie wijze. Vanaf de hoek van het strafschopgebid krulde hij de bal achter keeper Wesley de Ruiter.
Kwam tegen Heerenveen Go Ahead Eagles vooral conditioneel nog enorm tekort. Tegen Excelsior, jaarlijks een graadmetertje in de oefenperiode, was daar al geen sprake meer van, terwijl trainer Joop Gall de afgelopen dagen de ploeg nog wel zwaar belastte. "Dit was eigenlijk de zwaarste week van de voorbereiding", zei Gall. "Ik wilde de ploeg ook 90 minuten laten staan. Laat ze maar goed kapot gaan. Dan creëer je overloop, zoals dat heet."
Dave Bus, Patrick Gerritsen en Frank van der Zwan zijn nog geblesseerd. Indien de blessure van Van der Zwan niet snel beter wordt wil trainer Gall er een spits bij. "Misschien laten we een spits op proef komen."

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter