Plaats zes als inzet tegen Cambuur

Go Ahead Eagles speelt zondag het uitduel tegen Cambuur zonder Dave Bus. De aanvoerder raakte opnieuw geblesseerd aan zijn kuit. Hij wordt vervangen door Freek Heerkens. Heerkens blijkt bijna hersteld van een variant van de ziekte van Pfeiffer. Trainer Andries Ulderink laat de opstelling verder intact.
Ulderink: "Tegen Cambuur moeten we minder voorzichtig spelen dan tegen Helmond Sport. We moeten balbezit proberen te houden, zonder steeds terug te spelen. Het andere uiterste, te snel naar voren spelen, is ook niet goed. We moeten daar een balans in vinden." De opstelling:
Cambuur moet het zeer waarschijnlijk zonder aanvoerder Sandor van der Heide stellen. De Sneker heeft last van een hamstringblessure. Trainer Alfons Arts heeft nog een beetje hoop. "Nooit te snel dingen roepen. We bekijken het van dag tot dag."
Gijs Luirink had vrijdag last van zijn rug, maar kan zondagmiddag gewoon spelen. Bob Schepers traint weer met de selectie mee, maar zal nog niet inzetbaar zijn. Martijn van der Laan keert terug van een schorsing. Het duel is voor beide partijen belangrijk met het oog op deelname aan de play-offs. Bij winst zal Go Ahead Eagles plaats 6 overnemen van Cambuur.
De selectie en de medewerkers van Go Ahead Eagles kregen vrijdag nog een gezonde traktatie. Sponsor Bram van Diermen Vishandel uit Spakenburg (inderdaad de vader van Kevin van Diermen) had bij het stadion een kleine viskraam neergezet.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter