Joey Suk naar Indonesië voor interland

Joey Suk is vertrokken naar Indonesië. Hij hoop daar volgende week mee te kunnen doen in een wedstrijd met het nationaal team onder 23 jaar.
Ahead EaglesGo Ahead Eagles-middenvelder Joey Suk mist de thuiswedstrijd van vrijdag tegen FC Eindhoven. De 21-jarige Suk is vertrokken naar Indonsesië voor een interlandavontuur. Dinsdag vertrok Suk naar Jakarta vertrokken om zich bij de loeg van Indonesië onder 23 jaar te melden.
Suk hoopt op 9 maart met het team van onder 23 een olympische kwalificatie-interland tegen Turkmenistan te spelen. Suk moet daarvoor wel eerst in Jakarta een Indonesisch paspoort zien te verkrijgen. Als het lukt dan kan hij opnieuw in het vliegtuig stappen, want de jeugdinterland wordt in Turkije gespeeld.
Suk hoopt voor het uitduel tegen Helmond Sport, op 11 maart, terug te zijn in Deventer. Suk komt bij Indonesië oud-ploeggenoot Diego Michiels tegen. Beide Deventenaren hebben Indonesische voorouders.
Ook, dit seizoen nog speler van Go Ahead Eagles, Jhon van Beukering verlaat Feyenoord per direct en vertrekt ook naar Indonesië, waar hij de komende drie jaar onder contract staat, net als Michiels, bij Pelita Jaya Football Club dat uitkomt op het hoogste niveau.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter