In de winning mood naar Helmond

Luis Pedro ontbreekt vrijdag in de selectie van Go Ahead Eagles voor het uitduel tegen Helmond Sport. De aanvaller is wel hersteld van de kneuzing aan zijn onderbeen, maar werkte de afgelopen week aan zijn fysieke gesteldheid afzonderlijk van de andere spelers.
"Luis heeft na zijn blessure voor de winterstop te weinig tijd gehad om fysiek en conditioneel er weer helemaal bovenop te komen'', zegt trainer Andries Ulderink. "We geven hem nu de tijd om daar aan te werken, zodat hij weer echt fit kan worden. Als het moet had hij er tegen Helmond bij kunnen zijn, maar er komt nog een belangrijke fase aan waarin we spelers als Luis nodig hebben.'' Ook Glenn Kobussen ontbreekt. Hij viel eerder in de week uit na een duel op de training waarbij hij zijn enkel blesseerde.Go Ahead Eagles speelt tegen Helmond Sport met dezelfde basisopstelling als vorige week tegen FC Eindhoven. Dat betekent dat de teruggekeerde Joey Suk niet in de basis start. Hij is weer terug uit Indonesie waar hij echter niet kon spelen omdat de benodigde papieren nog niet geregeld waren.  Freek Heerkens, die kampt met de ziekte van Pfeiffer, is op de weg terug en begint op de bank. De opstelling:
Eerder dit seizoen verloor Helmond Sport kansloos tegen Go Ahead Eagles met 2-0. De trainer Streppel kan geen beroep doen op Ibad Muhamadu. De spits heeft te veel last van de enkelblessure. Ook Deniz Aslan (ziek), Burno Andrade en Vojtech Machek (beiden herstellende) zijn er niet bij.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter