Mogelijk d'rop en d'rover thuis tegen Eindhoven

Go Ahead Eagles begint vrijdagavond met dezelfde basisopstelling tegen FC Eindhoven. Trainer Andries Ulderink heeft geen reden te sleutelen aan het team, dat Fortuna maandag versloeg (0-1).
Joey Suk (op stap met Indonesië -23 jaar), Timon van Leeuwen (langdurige knieblessure) en hoogstwaarschijnlijk ook Luis Pedro ontbreken. Pedro viel in Sittard nog in, maar raakte geblesseerd aan een spier net boven zijn enkel. Hij zal waarschijnlijk weer op de bank beginnen. Freek Heerkens is weer inzetbaar maar zal vermoedelijk ook van af de bank beginnen.
Ulderink: "We staan nog voor negen finales. We zullen volop punten moeten pakken om ons te plaatsen en natuurlijk kan dat automatisch door de vierde periodetitel te winnen. De belangen zijn groot en mogen zeker voor eigen publiek geen fout maken. We hebben de steun van onze supporters, die tegen FC den Bosch echt fantastisch waren, hard nodig tegen FC Eindhoven. Met onze twaalfde man erachter kunnen we meestal net iets meer."
Go Ahead Eagles staat momenteel op een achtste plaats en zal het bij winst Eindhoven heengaan op de ranglijst. Omdat Cambuur pas maandag speelt ligt er zelfs voor vrijdag al een zesde plek in het verschiet. De opstelling blijft waarschijnlijk ongewijzigd ten opzichte van afgelopen maandag:
Go Ahead Eagles heeft zich voor volgend seizoen ook alvast versterkt met Khalid Karami. De verdediger komt op amateurbasis spelen in Deventer. Karami maakte een goede indruk tijdens drie oefenduels. Khalid Karami speelt nu nog voor amateurclub JOS uit Amsterdam en kwam in het verleden ook uit voor RKC Waalwijk.

 
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response .
Site Meter